Födelsedagspresenter till honom – idéer

Ansågs vara en av dina föredragna mäns födelsedag. Skulle du normalt ha svårt att skaffa födelsedagsföremål till honom? Förmodligen letar du upp och söker efter så slår du upp tillsammans med den konventionella tröjan, slips eller aftershave. Så besöker du det sociala mötet. När du kolla in hans erfarenhet men han öppnar artiklarna … är det ganska snabbt att informera vad som är en hit och vad som faktiskt inte är. Du kryper när han öppnar din belöning och ger ett snabbt tack Presenter.

Du ska inte förtvivla. Det finns en metod för att upptäcka sätt att investera i födelsedagspresenter för honom som kan få honom att skratta, le och säkert uppskatta med gåvan. Hur kan du inse vilka födelsedagsprodukter för honom idéer kommer att bli vinnare och vilka som är förlorare?

I första hand är du säker på att du redan vet tillräckligt med honom för att välja lämplig belöning. Det som fungerar perfekt för grannen Jim kan möjligen vara en fullständig miss-hit för Uncle Monthly bill. Du måste bli relativt personlig för att se till att dina födelsedagspresent för honom förslag är på rätt väg.

Det är verkligen en smart idé att lägga ner på papper vad du förstår om födelsedagskillen. Du vet redan att han gillar att titta på fotboll, han älskar fiske, han är normalt utanför huset som gör jobbet från fastigheten och många andra. Skapa en lista över varje liten sak du är medveten om att han gör ofta eller tycker om.

Nej, gå inte online på nätet eller jobba bara i din butik, du kan dock hitta ytterligare avsikter att göra om du vill komma med bra födelsedagsprodukter till honom. Skaffa de grupper du har skrivit ner och dela upp dem ännu mer. Tänk på varje varor du kan tänka på som avser klassificeringen. Som exempel, om det är golf finns det faktiskt golfhattar, golfbollar, golfsneakers, golfhandskar, golf-tees, golfgolfutrustning och alla typer av golfenheter och applikationer för att hjälpa golfaren att öka sitt videospel.

När du har designat produktlistor för varje kategori har du antagligen redan några objekt som du tycker är överlägsna idéer. När du verkar nere i rekordmöjligheterna kommer du att säga … “det är det!”
Om du har 3 eller 4 av formen av saker så råkar du praktiskt kunna börja surfa.

Det enda som återstår är att du personligen säkerställer att du känner till mycket om gruppen för att säkerställa att dina alternativ är fantastiska slag. Ibland kan den här fasen behöva hjälp av någon som är mycket mer informerad … förmodligen kan en kollega eller familjemedlem till din födelsedag ge dig idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *